Connect with us

HIBURAN

Keputusan Juara Gegar Vaganza 2019 (GV6)

Published

on

keputusan gegar vaganza 2019

Pada 22 Disember 2019, konsert final Gegar Vaganza 2019 berlangsung menampilkan 6 finalis iaitu Sham Visa, Nur Fatimah, Naqiue, Hady Mirza, Jatt Ali dan One Nation Emcee.

Pada konsert akhir ini, setiap peserta mempersembahn 2 lagu . Lagu pertama dan juga lagu battle. Lagu battle menampilkan lagu -lagu rap iaitu In The End, Haa Tepok, dan Angguk-angguk Geleng-geleng.

Di sini kami kongsikan keputusan konsert akhir Gegar Vaganza 2019.

Keputusan Gegar Vaganza 2019 Final

Ini adalah keputusan juara berserta hadiah yang diterima.

  • Juara: Naqiu & Hady Mirza -Hadiah RM100,000
  • Naib Juara: – Hadiah RM
  • Ketiga: Jatt Ali- Hadiah RM30,000
  • Keempat: Nurfatimah – Hadiah RM20,000
  • Kelima: One Nation Emcee – Hadiah RM15,000
  • Keenam: Sham Visa- Hadiah RM10,000

Adakah anda berpuas hati dengan keputusan Gegar Vaganza 2019 ini? Apa-apapun tahniah diucapkan kepada semua pemenang GV6.Persembahan pada konsert akhir ini memang memuaskan dan kesemua peserta memberikan yang terbaik.

4 Comments

4 Comments

  1. Nagitah

    December 23, 2019 at 12:16 am

    Memang best dan puas hati sbb kedua2 yg best jd juara bersama

  2. Wahid

    December 23, 2019 at 12:26 am

    Says tidak berpuas hati. Sbb bg sy tiada juara naib juara keputusan syok sendiri.

  3. Zarina

    December 23, 2019 at 3:05 am

    Sememangnya kedua2 pemenang pertama sama2 sedap suara mereka. Choice saya pun memang kedua2nya sama hebat. Keputusan GV6 memang tepat sekali.

  4. sara

    December 23, 2019 at 7:41 am

    mmg 2-2 pun bagus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HIBURAN

Keputusan Juara Pemenang Maharaja Lawak Mega 2019 Akhir

Published

on

By

juara mlm

Maharaja Lawak Mega 2019 akhirnya sampai ke pentas akhir. Minggu akhir MLM 2019 berlangsung pada 10 Januari 2019. Kumpulan yang berjaya melangkah ke pentas akhir adalah,Zero, Puteh, Rare,Jborn dan Bocey. Di sini kami kongsikan keputusan Juara pemenang MLM 2019.

Keputusan Maharaja Lawak Mega 2019 Akhir

Juara: PUTEH
Naib Juara: ZERO
Ketiga: BOCEY
Keempat: JBORN
Kelima:
RARE

Untuk pengetahuan anda, Maharaja Lawak Mega merupakan rancangan pertandingan lawak. Program hiburan ini menampilkan peserta-peserta yang akan diberikan tema mingguan kemudian perlu mempersembahkan lawak mereka di hadapan juri dan juga penonton. Undian akan dilakukan setiap minggu bagi menentukan pasukan manakah yang layak mara ke minggu seterusnya dan pasukan mana pula yang akan tersingkir pada minggu berkenaan.

Rancangan ini dihoskan oleh pengacara tetap Maharaja Lawak Mega iaitu Ac Mizal. Manakala ianya disertai oleh perserta-pesrta yang kerap dilihat muka mereka ketika ada pertandingan Maharaja Lawak Mega. Terutamanya kumpulan Bocey yang mana tidak pernah miss pun untuk join MLM ini setiap tahun.

Apa-apapun, kami mengucapkan tahniah di atas kemenangan juara MLM 2019 pada kali ini.

Continue Reading

HIBURAN

Siaran Langsung Gegar Vaganza 2019 GV6 Akhir

Published

on

By

KONSERT GEGAR VAGANZA LIVE 2019

Gegar Vaganza kini telahpun menjangkau ke musim ke 6. Pada kali ini peserta lebih hebat dan terbaik daripada sebelumnya.

Lihat sini: Senarai Peserta Gegar Vaganza 2019

Di sini kami akan sediakan live streaming untuk anda menonton rancangan ini. Gegar Vaganza ini bersiaran selepas sahaja Big Stage 2019 tamat.

KONSERT Gegar Vaganza 2019 bersiaran setiap hari Ahad pukul 9 malam di Astro Ria.Namun, terdapat siaran secara live streaming yang disediakan Astro. Kami akan kemaskini di sini link tersebut.

Dah ada keputusan: Lihat sini keputusan Juara Gegar Vaganza 2019

Live Streaming Gegar Vaganza 2019 Online

Anda boleh menonton live Gegar Vaganza 2019 dengan klik pemain di bawah ini.

Continue Reading

HIBURAN

Video Zul Ariffin Tersebar. Ini Penjelasannya

Published

on

By

video zul ariffin

Minggu ini gempar warganet apabila sebuah video berdurasi kurang dari seminit telah disebarkan di twitter.

Video berkenaan, memaparkan seorang lelaki mirip aktor Zul Ariffin, yang memaparkan adegan tidak enak ditonton.

Sehubungan dengan itu, aktor berkenaan telah ‘deactivate’ akaun Instagram beliau.

Baca: Tonton TQ Captain Astro Ria

Ini penjelasan Zul Ariffin Berkenaan Video

Ini adalah apa yang diperkatakan Zul kepada wartawan portal Xtra.

“Sedangkan muka Mark Zuckerberg pun orang boleh ‘deepfake’, inikan pula saya.

“Senang sangat nak cari visual saya untuk buat ‘deepfake’ ni,” katanya kepada portal Xtra.

Tambah beliau lagi,

“Tak sangka kali ini saya pula menjadi mangsa. Ingatkan benda-benda macam ini orang buat kat ahli politik saja,” tambahnya.

Apa-apapun, jika tuan badan telah menafikannya, maka kita terima sahajalah. Entah siapalah agaknya yang kurang berperikemasnusiaan menyunting video tersebut. Semoga orang tersebut bertaubat hendaknya.

Continue Reading

Recent Posts

Bantuan Sara Hidup 2020

SAPS Ibu Bapa

Trending