Harga Proton X90 Baru - Senarai Harga Terkini

Harga Proton X90 Baru - Senarai Harga Terkini

Harga Proton X90 Baru - Senarai Harga Terkini. Sebagai kenderaan yang sangat dinanti-nantikan, Proton X90 baru menjanjikan gabungan yang menarik antara gaya, prestasi, dan teknologi canggih.

Proton X90 baru menawarkan performa yang mengagumkan dan kecekapan bahan bakar yang tinggi. Kenderaan ini disokong oleh enjin petrol canggih dengan teknologi terbaru, yang menghasilkan tenaga yang cukup untuk memberikan pengalaman memandu yang memuaskan.

Proton X90 baru juga menawarkan keselesaan dan teknologi canggih yang membuat pengalaman memandu semakin menyenangkan. Dalaman kenderaan ini di reka bentuk dengan sempurna, dengan bahan berkualiti tinggi dan detail yang diperhatikan dengan baik. Tempat duduk yang selesa dan dilengkapi dengan ciri pemanas dan susuanan posisi automatik memastikan keselesaan pemandu dan penumpang.

Proton X90 ini merupakan kenderaan SUV yang menggunakan enjin hybrid. Penggunaan enjin hybrid ini bertujuan untuk menggalakkan penggunaan teknologi hijau serta mengurangkan pelepasan karbon untuk memastikan kelestarian alam sekitar.

Harga Proton X90 Baru

Model bagi Proton X90 Baru ini menawarkan empat jenis varian utama iaitu Standard, Executive, Premium dan Flagship. Berikut adalah senarai Harga Proton X90 Baru yang dipasarkan di Malaysia :

MODEL / VARIAN PROTON X90HARGA
StandardRM 123,800.00
ExecutiveRM 130,800.00
PremiumRM 144,800.00
FlagshipRM 152,800.00

Harga Proton X90 Baru

Pilihan Warna

Terdapat 6 pilihan warna bagi model yang di tawarkan iaitu :

  • Snow White

  • Armour Silver

  • Ruby Red

  • Marine Blue

  • Jet Grey

  • Cinnamon Brown

Maklumat Lanjut

Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai Harga Proton X90 Baru atau ingin membuat tempahan, anda boleh layari laman web proton disini = https://proton.my/harga-x90-baru/